Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:47

23
اسفند
خورش باقلای سبز

خورش باقلای سبز

طرز تهیه خورش باقلای سبز

خورش باقلای سبز

 

 

مواد لازم برای 3-4 نفر:

 

سویای درشت..................100 گرم

پیاز .................................یك عدد

روغن مایع.........................مقداری

نمك................................مقداری

زردچوبه.........................یك قاشق چایخوری

ادویه‌ی مخصوص.............یك قاشق چایخوری

مغز باقلا.........................300 گرم

شوید تازه خردشده ..........چهار قاشق سوپخوری

پنیر كِرد ..........................100 گرم

 

روش تهیه :

 

سویای درشت را 10 دقیقه خیس كنید.

پیاز را خلال كنید در روغن تفت دهید. بعد سویا را بیفزائید تا قدری تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادویه، مغز باقلای درسته را هم اضافه كنید. حالا مقداری آب بریزید و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم كنید و پس از 10 دقیقه، شوید را بیفزائید. كمی كه جا افتاد، در آخر پنیر را كه تكه تكه كرده‌اید - اضافه نمائید. بعد از پنج دقیقه غذا آماده است. این خورش را، می‌توانید همراه با پلو میل كنید.

یادآوری: ادویه مخصوص شامل مخلوطی از پودر زنجفیل، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، رازیانه، پودر هل سبز، پودر میخك، پودر فلفل قرمز و سیاه می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش باقلای سبز تعداد بازديد: 472 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز