Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:08

23
اسفند
خورش قلیه میگو

خورش قلیه میگو

طرز تهیه خورش قلیه میگو

خورش قلیه میگو

 

 

 مواد لازم برای 3 نفر :

 

پیاز داغ.................................... ۳ قاشق غذاخوری ( ۲عدد)

 روغن مایع.............................. ۰۰۱ گرم

 فلفل قرمز و زردچوبه............... به میزان لازم

 سیر تازه................................۱ بته

 سبزی گشنیز....................... ۰۵۷ گرم

 سبزی شنبلیله................... ۰۵۲ گرم

 آرد ...................................۱ قاشق غذاخوری

 عصاره تمبر هندی.............. ۱ پیمانه

 آب مرغ غلیظ ...................۲ پیمانه

 نمك ..............................به مقدار لازم

 میگو ............................۰۰۲ گرم

 

روش تهیه :

 

پیاز داغ را با ۰۵ گرم روغن و زردچوبه و فلفل قرمز كمی تفت بدهید. سیر را ریز خرد کنید و تفت دهید. سپس در ظرفی جداگانه سبزی گشنیز و شنبلیله خرد كرده را با ۰۵ گرم روغن تفت دهید (زیاد تفت نخورد). سپس سبزی را به پیاز اضافه کنید. چند دور كه هم زدید آرد را اضافه و عصاره تمبر هندی را اضافه نمائید. در همین موقع آب مرغ را نیز اضافه و شعله را ملایم کنید تا زمانی كه خورش به روغن بیفتد، پس از آن میگوی زهم‌گیری شده را به خورش بیفزائید و پس از ۰۲ تا ۰۳ دقیقه نمك خورش را اندازه گرفته و شعله را خاموش كنید.

 

یادآوری۱: اگر تمایل داشتید ترشی خورش بیشتر باشد میزان تمبر هندی را بیشتر نكنید بلكه مقداری آبغوره به آن اضافه نمائید تا طعم ترش‌تر و خوش طعمی داشته باشد.

 

یادآوری۲:  طرز تهیه عصاره تمبر هندی: یك بسته كوچك تمبر هندی را با ۲ لیوان آب به مدت ۱ ساعت خیس نموده و سپس روی حرارت ۰۲ دقیقه بجوشانید. پس از آن تمبر هندی را در صافی ریخته و آن را صاف نمائید.

 

یادآوری۳: مقدار گشنیز و شنبلیله در تمام قلیه‌ها یك به چهار می‌باشد، یعنی یك شنبلیله و چهار برابر گشنیز.

 

یادآوری۴: جهت زهم‌گیری میگو: دو لیتر آب  در قابلمه ‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. تمام مواد ذكر شده را بیفزائید. آب كه به جوش آمد، میگوها را داخل سبد فلزی قرار داده و سبد را داخل قالبمه بگذارید ۰۲ ثانیه صبر کنید. پس از آن میگوها را خارج کرده و پوست آن را بگیرید، رگ پشت آن را نیز جدا نمائید. سپس داخل خورش بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش قلیه میگو تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز