Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:31

23
اسفند
فلن سالمون دانمارکی

فلن سالمون دانمارکی

طرز تهیه فلن سالمون دانمارکی

فلن سالمون دانمارکی

 

 

 مواد لازم برای حدود ۲۴ تكه:

خامه‌ی ساده.................... ۳۰۰ گرم
 
روغن ...................................۸ قاشق سوپخوری
 
تخم‌مرغ............................... ۲ عدد
 
آرد .....................................۴۰۰ گرم
 
بیكینگ‌پودر............................ .یك‌دوم قاشق چایخوری
 
شیر..................................... ۴ قاشق سوپخوری
 
ساقه‌ی كرفس.................... ۵۰۰ گرم
 
روغن زیتون............................ ۱ قاشق سوپخوری
 
سیر..................................... ۱ حبه
 
فیله‌ی ماهی سالمون............... ۴۰۰ گرم
 
آبلیمو................................... ۳ قاشق سوپخوری
 
نمك و فلفل........................... به میزان لازم
 
پنیر خامه‌ای.......................... ۲۵۰ گرم
 
آب مرغ................................ ۱۰۰ میلی لیتر
 
روش تهیه:
در ظرف مناسبی خامه، روغن، تخم‌مرغ‌ها، آ‌رد، بیكینگ‌پودر و شیر را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آ‌ید. پس از آ‌ن، سینی فر (تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آ‌ن پهن كنید. آ‌ن‌گاه كرفس‌را بشوئید و خشك كنید و به قطعات كوچك خرد كنید. روغن زیتون را در تابه گرم كنید و كرفس‌را داخل آ‌ن تفت دهید. پوست سیر را بگیرید و پس از له كردن، به كرفس بیفزائید. سپس فیله‌ماهی سالمون را بشوئید و خشك كنید. بعد به شكل مكعب‌های ریز خرد نمائید و كمی آ‌بلیمو روی آ‌ن‌ها بریزید و به كرفس بیفزائید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد و آ‌ب آ‌ن كشیده شود. حالا نمك و فلفل را اضافه كنید. اكنون مخلوط ماهی و سبزی را روی خمیر بریزید و به طور یكنواخت روی آ‌ن پخش كنید. اینك پنیر خامه‌ای را با آ‌ب مرغ مخلوط كنید و كمی نمك، فلفل و آ‌بلیمو به آ‌ن بیفزائید تا سس پنیر آ‌ماده شود. حالا سس پنیر را روی مخلوط بریزید و سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، به اندازه‌ی دلخواه برش دهید.
یادآوری: تلفظ صحیح كلمه‌ی سالمون «سَمِن» است.
 
برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، فلن سالمون دانمارکی تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز