Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:11

23
اسفند
سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی شده

سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی شده

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی شده

سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی شده

 

 

 مواد لازم برای 6 نفر :

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت................................... ۴ عدد

روغن زیتون...................................................... ۱ قاشق سوپخوری

پیاز قرمز درشت خرد كرده ................................. ۱ عدد (۳۰۰ گرم)

سیر له كرده.................................................... ۲ حبه

گوجه‌فرنگی متوسط.......................................... ۱ كیلوگرم

آب مرغ........................................................... ۱ لیتر (۴ پیمانه)

سركه‌ی بالزامیك............................................. ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

فلفل دلمه‌ای‌ها را چهار قسمت كنید. بعد دانه‌های داخل آن‌ها را جدا كنید و دور بریزید. حالا این برش‌های فلفل را، به صورتی كه پوستشان به سمت بیرون باشد، قسمت زیر گریل فر داغ، آنقدر حرارت دهید تا تیره‌رنگ شوند.

تكه‌های فلفل دلمه‌ای را ۵ دقیقه در كیسه‌ی پلاستیكی قرار دهید. سپس پوست آنها را بگیرید. نیمی از فلفل دلمه‌ای‌ها را درشت و بقیه را ریز خرد كنید. روغن را در قابلمه‌‌‌ی بزرگی حرارت دهید.

بعد پیاز و سیر را بیفزائید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. اینك گوجه‌فرنگی را خرد كنید و همراه با تكه‌های درشت فلفل دلمه‌ای اضافه كنید و هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه (یا تا زمانی كه گوجه‌فرنگی‌ها بپزد)، پخت را ادامه دهید. آب مرغ و سركه را بیفزائید و در آن را بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

سوپ را در مخلوط‌كن مخلوط سازید تا یكنواخت شود. سپس آنها  را در قابلمه‌ی تمیزی بریزید و بقیه‌ی فلفل دلمه‌ای را اضافه كنید روی حرارت به هم بزنید تا گرم شود.

 

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 962 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز