Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:41

23
اسفند
خوراک گوشت مکزیکی

خوراک گوشت مکزیکی

طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی

خوراک گوشت مکزیکی

 

 

 مواد لازم برای ۴ نفر

 

گوشت چرخكرده .....................................۲۵۰ گرم

ادویه، نمك و فلفل ...................................به میزان لازم

قارچ .....................................................۱۰۰ گرم

پیاز داغ................................................... ۴ قاشق سوپخوری

روغن مایع ...............................................۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی....................................... ۲ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز تند.......................................... یك‌سوم قاشق چایخوری

كنسرو لوبیا چیتی یا لوبیا چیتی پخته.......... ۵/۱ پیمانه

پنیر موزرلا(كشدار) ...................................۵۰گرم

روش تهیه :

گوشت را همراه با ادویه، نمك، فلفل، قارچ،  پیازداغ و روغن مایع، در ظرف مناسبی بریزید و در مایكروویو (تندپز) به مدت ۱۵ دقیقه با قدرت صددرصد بپزید. در حین پختن مرتب آن را هم بزنید تا كاملا پخته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید و باز ۵ دقیقه‌ی دیگر در ماكروویو بپزید تا بوی خامی رب گرفته شود. فلفل قرمز را اضافه كنید و مخلوط نمائید. لوبیا چیتی پخته‌را ۲ دقیقه در ماكروویو گرم كنید. گوشت را در ظرف مناسبی بكشید. بعد سطح آن را قدری صاف كنید و لوبیا را در وسط آن بریزید و داغ میل نمائید.

یادآوری: در صورت تمایل، می‌توانید پنیر موزرلا و ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد كرده بر سطح آن بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خوراک گوشت مکزیکی تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز