Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 08:26

13
اسفند
پلو با ماهی شور

پلو با ماهی شور

طرز تهیه پلو با ماهی شور

پلو با ماهی شور

 

 

 مواد لازم برای 4-6 نفر :

برنج...................... ۴ پیمانه (۶۰۰ گرم)

نمك...................... به میزان لازم

ماهی دودی شور...................... ۱ عدد (۷۰۰ گرم)

روغن مایع...................... به میزان لازم

گشنیز خرد كرده...................... ۵۰۰ گرم

سیر تازه‌ی خرد كرده...................... ۲ بوته

پودر فلفل قرمز...................... یك سوم قاشق چایخوری

روغن...................... به میزان لازم

كره‌ی ذوب كرده...................... ۱۰۰ گرم

زعفران آبكرده...................... به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

برنج را مطابق دستورالعمل‌های قبل، با نمك بخیسانید و بپزید و آبكش كنید. ماهی دودی را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوستش براحتی كنده شود. ماهی را تمیز كنید قطعه‌قطعه نمائید. چند ساعت در آب سرد قرار دهید و مرتب آبش را عوض كنید تا شوری آن گرفته شود.كف ظرف مناسبی را چرب كنید. ماهی را در آن قرار دهید و رویش را با فویل بپوشانید. بعد مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد بپزید. آن‌گاه استخوانش را جدا كنید و تكه‌تكه سازید و كنار بگذارید. سپس گشنیز، سیر و فلفل قرمز را به ماهی خرد شده بیفزائید. حالا پس از ریختن كمی روغن در قابلمه‌ی مناسبی، برنج و مواد را لابه‌لای هم در آن بریزید تا مواد تمام شود. اطراف آن را جمع كنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم نمائید. در اواخر دم كشیدن، كره و زعفران را روی برنج بدهید و چند دقیقه صبر كنید. سپس آن را در دیس بكشید و سطحش را با برنج زعفرانی تزئین سازید.

 

یادآوری: گفتنی است كه این پلو را، به صورت دمی هم می‌توانید آماده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پلو با ماهی شور تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز