Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:55

12
اسفند
دیپ لوبیا قرمز

دیپ لوبیا قرمز

طرز تهیه دیپ لوبیا قرمز

دیپ لوبیا قرمز

 

 

مواد لازم

لوبیا قرمز پخته...............................۴۰۰ گرم

روغن مایع.....................................۲ قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده..................................۱ عدد

سیر له كرده.................................۲ حبه

فلفل سبز شیرین خرد كرده...........۳ عدد

پودر چیلی................................یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل ............................به مقدار لازم

پنیر گودای  رنده شده ..............۷۵ گرم

 

روش تهیه :

 

۲ قاشق سوپخوری از لوبیا را  كنار بگذارید. مابقی آ‌ن را در غذاساز بریزید، پوره كنید و كنار بگذارید. روغن مایع را در ظرفی مناسب گرم كنید. پیاز، سیر و فلفل سبز را به آ‌ن بیفزائید و ۵-۸ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود. آ‌نگاه پودر چیلی و پوره‌ی لوبیا را به مواد بیفزائید. حالا نمك و فلفل غذا را اندازه كنید. سپس پنیر و لوبیای باقیمانده  را اضافه كنید و بگذارید تا پنیر آ‌ب شود. دیپ را در ظرف مناسب بكشید و به صورت گرم، همراه با نان میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دیپ لوبیا قرمز تعداد بازديد: 2007 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز