Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:12

11
اسفند
مدالیون گوشت

مدالیون گوشت

طرز تهیه مدالیون گوشت

مدالیون گوشت

 

 

مواد لازم برای۴ نفر

گوجه‌فرنگی درشت ................................۴ عدد

فیله‌ی گوساله  .....................................۸ قطعه هر كدام ۱۰۰ گرم

آرد.......................................................به میزان لازم

روغن مایع ...........................................۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا .........................................۲۰۰ گرم

برگ جعفری برای تزئین..........................۸ عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

كره  ................................................۵۰ گرم

پودر ارگانو..........................................به میزان لازم

استاك گوشت ...................................۲۰۰ میلی‌لیتر

نمك و فلفل ......................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

گوجه‌فرنگی‌ها را به ضخامت ۱ سانتیمتر حلقه‌حلقه كنید. گوشت گوساله را به قطر ۱۰ سانتیمتر (كمی بزرگ‌تر از قطر گوجه‌فرنگی) برش بزنید. هر یك از تكه‌های گوشت گوساله را آردپاشی كنید و با گوشتكوب بكوبید و پهن كنید. گوشه‌های آن را به داخل برگردانید تا حالت گرد پیدا كند و دوباره با گوشتكوب بكوبید تا پهن شود. سپس آنها را كنار بگذارید. روغن را در تابه‌ا‌ی چدنی داغ كنید و تكه‌های گوشت را داخل روغن قرار دهید و هر دو روی آنها را سرخ كنید و كنار بگذارید.

روش تهیه‌ی سس:

كره را داخل تابه ذوب كنید. گوشت‌های گوساله را داخل تابه قرار دهید. روی هر یك از مدالیون‌های گوساله پودر ارگانو بپاشید.

آنگاه استاك گوشت را داخل تابه بریزید. وقتی استاك گوشت و كره كاملا با هم مخلوط شد، روی هر یك از مدالیون‌ها یك برش گوجه‌فرنگی قرار دهید و نمك و فلفل بپاشید.

نوارهائی از پنیر موزارلا، به صورت چهارخانه روی گوجه‌فرنگی و مدالیون‌ها قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه داخل فر ۱۶۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۲۰ درجه‌ی فارنهایت حرارت دهید. وقتی پنیر موزارلا ذوب شد، هر مدالیون را در یک بشقاب قرار داده و روی آنها را با برگ جعفری و ارگانو تزئین و به صورت داغ میل كنید.

یادآوری: برای گذاشتن مدایون گوشت در فر، از ظرف نسوز استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مدالیون گوشت تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز