Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:44

11
اسفند
کوکوی براکلی

کوکوی براکلی

طرز تهیه کوکوی براکلی

کوکوی براکلی

 

 

مواد لازم برای ۶تا۸ نفر

براكلی.....................................۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ ......................................۳ عدد

ماست چكیده ..............................۲ قاشق سوپخوری

زعفران آبكرده ..............................به میزان لازم

نمك و فلفل..................................به میزان لازم

دارچین یا جوزهندی.......................۱ قاشق چایخوری

آرد   .........................................۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

بیكینگ‌پودر ................................۱ قاشق چایخوری

پیازچه .......................................یك‌چهارم پیمانه

گردوی خرد كرده........................۱ فنجان

پنیر پارمسان ............................۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع ..............................۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

براكلی را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. تخم‌مرغ‌ها را با ماست چكیده، زعفران، نمك، فلفل، دارچین یا جوز هندی مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید. آنگاه پیازچه، گردو، براكلی و پنیر پارمسان را به مواد قبل اضافه كنید.قالب‌های كوچک  را با روغن چرب كنید، مواد كوكو را در آنها ریخته سپس در طبقه‌ی وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۷۰ درجه‌ی فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

یادآوری: این كوكو را می‌توان در قالب‌هایی با اشكال مختلف تهیه نمود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی براکلی تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز