Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:06

11
اسفند
کلوچه های عدسی

کلوچه های عدسی

طرز تهیه کلوچه های عدسی

کلوچه های عدسی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

عدس قرمز (دال عدس)...................... یك‌چهارم پیمانه

كرفس خرد كرده............................... ۲ قاشق سوپخوری

سیب درختی رنده شده...................... یك‌چهارم پیمانه

سیر................................................ ۱ حبه

مغز نان خرد كرده.............................. یك‌چهارم پیمانه

آرد سوخاری.................................... یك‌دوم پیمانه

كره............................................... ۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

عدس را در ظرف محتوی آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس عدس، كرفس، سیب، سیر و خرده نان را با هم مخلوط كنید تا منسجم شود. به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از این مخلوط به شكل بیضی درآورد. و در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی فر بچینید. سپس كمی كره روی آنها بمالید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید تا كلوچه‌ها طلائی شوند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کلوچه های عدسی تعداد بازديد: 1123 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز