Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:26

11
اسفند
سیب زمینی با سس پنیر و بادام

سیب زمینی با سس پنیر و بادام

طرز تهیه سیب زمینی با سس پنیر و بادام

سیب زمینی با سس پنیر و بادام

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

مارچوبه‌ی كنسرو شده  .................۲۵۰ گرم

كره..............................................۴۰ گرم

آرد................................................۲ قاشق سوپخوری

شیر.........................................۳۷۵ میلی‌لیتر (یك و نیم پیمانه)

پنیر گودای رنده شده .................۱۲۵ گرم

بادام پرك برشته........................۲۰ گرم

 

روش تهیه :

 

كره را در تابه‌ای بریزید و گرم كنید. آرد را به آن بیفزائید و در كره تفت دهید. اكنون شیر را نیز اضافه كنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و پنیر را به آن بیفزائید. اكنون مارچوبه را بین سیب‌زمینی‌ها تقسیم كنید و سس را روی آن‌ها بریزید. حالا با بادام پرك تزئین و میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سیب زمینی با سس پنیر و بادام تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز