Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:24

11
اسفند
کراکت ماهی

کراکت ماهی

طرز تهیه کراکت ماهی

کراکت ماهی

 

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر :

 

فیله‌ی ماهی شیر ................................. ۳۰۰ گرم

آب لیمو  .................................................. ۳ قاشق سوپخوری

نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه‌‌ی كاری

سیب‌زمینی پخته .................................. ۱۵۰ گرم

پیاز ........................................................ ۱ عدد

زعفران دمكرده  ........................................۱ قاشق چایخوری

سیر ...................................................... ۲ حبه

جعفری ................................................. ۲ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ  ................................................۳ عدد

پودر سوخاری  ......................................به میزان لازم

تخم‌مرغ زده شده  ................................. ۲ عدد

روغن برای سرخ كردن  .......................... به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

ماهی‌ها را در تركیب آبلیمو، ادویه‌ی كاری، فلفل، زردچوبه و نمك به مدت ۱ ساعت بخوابانید. آنگاه به همراه مقداری روغن كمی سرخ كنید. سیب‌زمینی‌ها و یك پیاز كوچك را رنده ‌كنید، ماهی‌ها را خرد كرده و زعفران دمكرده، سیر رنده‌شده، جعفری خرد شده و نمك و ادویه را بیفزائید. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌‌یكی اضافه كنید و كاملا ورز دهید، از مواد به اندازه‌ی یك گردو بردارید و در دست فرم دهید. می‌توان كراكت‌ها را به شكل فلافل یا سیگارت و یا هر شكل دیگری كه دوست دارید فرم دهید و بعد در آرد سوخاری، تخم‌مرغ و دوباره آرد سوخاری بغلتانید و در روغن غوطه‌ور سرخ كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کراکت ماهی تعداد بازديد: 959 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز