Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:49

10
اسفند
ترشی لیته ی پوست بادمجان

ترشی لیته ی پوست بادمجان

طرز تهیه ترشی لیته ی پوست بادمجان

ترشی لیته ی پوست بادمجان

 

 

مواد لازم :

 

غوره‌ی بدون هسته .......................................۵۰۰ گرم

پوست بادمجان ...............................................۱ كیلوگرم

سیر .........................................................۱۰۰ گرم

آبغوره....................................................... ۵/۰ لیتر

فلفل سبز یا فلفل قرمز تند ساطوری شده......... ۵ عدد

تخم گشنیز................................................ ۱ قاشق سوپخوری

سیاهدانه..................................................۱ قاشق سوپخوری

نمك....................................................... ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

غوره را با ساقه‌ی آن بشوئید و دان كنید. بعد آن را به مدت نیم تا یك ساعت روی پارچه پهن كنید تا خشك شود. حالا پوست بادمجان، غوره و سیر را داخل مخلوط‌كن یا چرخ‌گوشت بریزید تا خوب مخلوط شود.

آنگاه آبغوره را به مخلوط بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید. اینك فلفل سبز را به صورت ریز خرد كنید و در لحظه‌ی آخر، بعد از خاموش كردن حرارت، همراه با تخم گشنیز و سیاهدانه و در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری نمك، به مواد قبلی بیفزائید.

سپس مواد را هم بزنید و بگذارید سرد شود.

اكنون ترشی را در ظرف شیشه‌ای استریل شده بریزید و كنار بگذارید. این ترشی، بعد از یك هفته آماده‌ی مصرف می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، ترشی لیته ی پوست بادمجان، زندگی آنلاینپ تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز