Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:06

10
اسفند
ته چین سه طبقه

ته چین سه طبقه

طرز تهیه ته چین سه طبقه

ته چین سه طبقه

 

 

مواد لازم برای 8 نفر (ته چین مرغ):

 

مرغ ................................................. ۵ /۱ كیلوگرم

نمك و زردچوبه .................................. به مقدار كم

برنج ................................................ ۵ پیمانه (۷۵۰ گرم)

زرده‌ی تخم‌مرغ ................................. ۵ عدد

ماست معمولی .............................. ۲۰۰-۲۵۰ گرم

زعفران سائیده ................................. ۱ قاشق چایخوری

روغن یا كره‌ی آبكرده  ........................۱۵۰ گرم

خلال پسته و بادام ........................... ۵۰ گرم

زرشك پلوئی .................................. ۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

پس از تمیز كردن مرغ، پوست آن را جدا سازید و قطعه قطعه كنید.

بعد با یك عدد پیاز، كمی نمك و زردچوبه و آب بگذارید بپزد و آبش به یك‌دوم پیمانه برسد.

می‌توانید پس از جدا كردن استخوان مرغ، آن را با كمی زعفران – كه در آب جوش دم كرده‌اید - خوشرنگ و معطر سازید. برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید (البته آن را كمی زنده‌تر بردارید).

زرده‌ی تخم‌مرغ، ماست و كمی نمك و آب مرغ را همراه با زعفران خوب مخلوط كنید و كره‌ی آبكرده یا روغن مایع را به آن بیفزائید ولی هم نزنید. برنج آبكش شده را نیز اضافه كنید و كاملا مخلوط نمائید.

ظرف مناسبی را - كه بهتر است  نسوز (پیركس) باشد و از نوع براق هم نباشد – با اندكی روغن چرب كنید و نیمی از برنج را داخل آن بریزید و رویش خلال پسته و بادام بپاشید و قطعات مرغ را روی آن بچینید. سپس مجددا بقیه‌ی برنج را بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده كنید و رویش را با فویل بپوشانید و در طبقه‌ی وسط فر، به مدت ۵/۱ – ۲ ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد دم بگذارید. با نگاه به كف ظرف، برشتگی دلخواه را می‌توانید ببینید.

پس از پختن و برشته شدن ته ظرف، ته‌چین، آماده‌ی برگرداندن در ظرف مناسب می‌باشد.

حالا دو تا ته‌چین دیگر را، طبق دستورالعملصفحه‌ی بعد، آماده كنید و به ترتیب قالب و اندازه، روی هم قرار دهید و با ماست چكیده و گل‌هائی كه از پوست پرتقال تهیه‌كرده‌اید، تزئین نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ته چین سه طبقه تعداد بازديد: 2041 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز