Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:59

9
اسفند
پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی

طرز تهیه پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

برنج قهوه ای ................ ۲۰۰ گرم

كره ی گیاهی ................ ۵۰ گرم

پیاز ................................ ۱ عدد

سیر .............................. ۱ حبه

هویج ............................ .۱ عدد

كدوی سبز ..................... ۱ عدد

كنسرو ذرتشیرین ............ ۱ پیمانه

مغز تخمه ی آفتابگردان .... ۲ قاشقسوپخوری

سبزیجات معطر ............. ۲ قاشق سوپخوری

پنیر كورد...................... ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل ................. به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

برنج را بعد از پختن كنار بگذارید. كره را در تابه ای گرم كنید. پیاز و سیر تكه شده را تفت دهید. نرم كه شد، هویج نیم پز ،كدوی خرد شده و ذرت را اضافه كنید. پس از چند دقیقه كه تفت خورد و نرم و سبک شد، مغز تخمه را بیفزائید. سپس سبزیجات معطر را همراه با پنیر تكه شده و نمک و فلفل مخلوط و اضافه كنید. در انتها، برنج پخته را با سبزیجات مخلوط كنید و به صورت گرم میل نمائید.

روش دوم اینكه، می توانید تمام سبزیجات را همراه با برنج قهوه ای مخلوط كنید. به جای پنیر كورد، روی آن پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. حتما روی ظرف نسوز (پیركس) را فویل بكشید تا برنج خشک نشود.

یادآوری: برنج قهوه ای، هم آب بیش تر و هم زمان بیش تری برای پخت نیاز دارد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پلوی مکزیکی تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز