Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:52

9
اسفند
مرغ شکم پر

مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

 

مرغ ................................................................................... ۱ عدد (حدود ۲ كیلوگرم)

نمک، فلفل و زردچوبه ............................................................ به مقدار لا زم

گوشت چرخكرده ................................................................ ۱۵۰ گرم

پیاز كوچک رندیده ................................................................ ۱ عدد

كره یا روغن ..................................................................... ۷۰ گرم

گشنیز و شنبلیله (فقط چند شاخه شنبلیله) ........................ ۵۰۰ گرم

سیر رندیده ....................................................................... ۴ حبه

تمبرهندی .................................................................... یک دوم بسته

زرشک تمیز كرده ........................................................ ۱ قاشق سوپخوری

زعفران ........................................................................ به مقدار لا زم

رب گوجه فرنگی ......................................................... ۲ قاشق سوپخوری

آلو  ...........................................................................۳۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

شكم مرغ را پاک و با پارچه ی تمیزی خشک كنید. سپس نمک بزنید و كنار بگذارید. آنگاه گوشت چرخكرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه، خوب ورز دهید و به صورت كوفته قلقلی كوچک آماده كنید و در كمی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. گشنیز و شنبلیله را پس از تمیز كردن و آماده شدن، خوب ریز خرد كنید و تفت دهید.

حالا  سیر رندیده را اضافه كنید. تمبر هندی را نیز ــ كه با آب گرم مخلوط كرده و به صورت سس از صافی رد كرده اید ــ همراه با زرشک به آن بیفزائید.

در این زمان، كوفته قلقلی را اضافه و نمک و فلفل آن را امتحان كنید. اگر مواد شل بود، كمی روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. گردن مرغ را جدا كنید و آن قسمت از مرغ را بدوزید. مواد را داخل مرغ قرار دهید و شكم مرغ را بدوزید. حالا  اطراف مرغ را با كمی نمک و زعفران آغشته كنید. سپس دو پای مرغ را ببندید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

كمی روغن یا كره به آن بیفزائید و رویش فویل بكشید و در طبقه ی دوم فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۵/۱ ساعت بگذارید تا بپزد. اكنون آن را از فر بیرون بیاورید. حالا  فویل را بردارید و رب گوجه فرنگی را در كمی روغن تفت دهید. اینک مرغ شما آب انداخته است.

مقداری از آب مرغ را با رب گوجه فرنگی مخلوط كنید و همراه با آلوی خیس خورده به مرغ اضافه كنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه ی دیگر بپزد.

دقت كنید از سس گوجه فرنگی روی مرغ ندهید، چونكه رویش می سوزد. پس از پخته شدن كامل، مرغ را در ظرف مناسبی بكشید و اطراف آن را با آلوهای پخته  تزئین نمائید و  از سس آن روی مرغ بدهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مرغ شکم پر تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز