Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:31

9
اسفند
کتلت ماهی

کتلت ماهی

طرز تهیه کتلت ماهی

کتلت ماهی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

سیب زمینی متوسط ..........................۱ عدد (۲۰۰ گرم)

ماهیتازه‌ی بخارپز  بدو ن تیغ ................۲۵۰گرم

تخم مرغ ........................................۱ عدد

هویج كاملا  ریز  رنده شده............... ۲ قاشق سوپخوری

پنیر چدار كاملا  رنده شده .............. ۲ قاشق سوپخوری

كدوی كاملا  ریز  رنده شده ............ ۲ قاشق سوپخوری

آرد ذرت ..................................... ۲ قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی........... به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

سیب زمینی را پوست بگیرید و با كمی آب بپزید. بعد آن را له كنید و بگذارید خنک شود. آنگاه ماهی را با تخم مرغ، هویج، پنیر، كدو و سیب زمینی مخلوط كنید. هر قاشق سوپخوری از مخلوط را به شكل كتلت های مستطیلی شكل درآورید و آن را به آرد آغشته و در روغن سرخ كنید.

یادآوری ۱: این کتلت را، می توانید تا یک روز در یخچال و تا یک هفته در فریزر نگه دارید.

یادآوری ۲: برای تهیه‌ی این غذا، از ماهی قزل‌آلا و شوریده می‌توان استفاده كرد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کتلت ماهی تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز