Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:25

9
اسفند
خورش زرد آلو

خورش زرد آلو

طرز تهیه خورش زرد آلو

خورش زرد آلو

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

 

برگه ی زردآلو .............................. ۱۸ عدد

آب ............................................۱ پیمانه

كره.......................................... ۴۰ گرم

مرغ ........................................ ۵/۱ كیلوگرم

پیاز  ...........................................۳ عدد

فلفل دلمه ای قرمز .......................یک دوم عدد

پودر زنجفیل  ............................... ۱ قاشق چایخوری

سیر........................................... ۲ حبه

پودر زیره ی سبز ......................... ۱ قاشق چایخوری

پودر چیلی ................................ ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ....................................یک دوم قاشق چایخوری

هل ..........................................۴ عدد

گوجه فرنگی رنده شده .............. ۴ عدد

نمک ........................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

برگه های زردآلو را خرد كنید و آنها را در ۱ پیمانه آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس كره را در تابه ای گرم كنید و تكه های مرغ را در آن سرخ نمائید و كنار بگذارید. پیاز رنده شده را به كره بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

حالا  فلفل دلمه ای نگینی خرد كرده، پودر زنجفیل، سیر له شده، پودر زیره ی سبز، پودر چیلی، زردچوبه و دانه های هل را به مواد اضافه كنید و  ۳ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی رنده شده و برگه های زردآلو را به مرغ بیفزائید و نمک غذا را بچشید و بگذارید ۸ دقیقه بجوشد. اكنون حرارت را ملا یم كنید تا مرغ بپزد و خورش جا بیفتد.

این خورش را با پلو، كشمش، هویج و پرک بادام تست شده، میل نمائید.

یادآوری: به جای برگه های زردآلو، از میوه ی زردآلو نیز می توانید استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش زرد آلو تعداد بازديد: 2070 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز