Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:03

9
اسفند
دلمه ی مرغ و اسفناج با سس کاری

دلمه ی مرغ و اسفناج با سس کاری

طرز تهیه دلمه ی مرغ و اسفناج با سس کاری

دلمه ی مرغ و اسفناج با سس کاری

 

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر :

 

برگ درشت اسفناج ............................................ ۱۰ عدد

فیله و سینه ی چرخكرده ی مرغ .......................... ۲۵۰-۳۰۰ گرم

پنیر گرویر (مزه دار) ........................................... ۱۰۰ گرم

پودر عصاره ی مرغ ............................................ یک دوم بسته

نمک............................................................... به مقدار كم

فلفل و زیره .................................................... به مقدار لا زم

خامه ............................................................۱ قاشق سوپخوری

سیر رنده شده ............................................. ۱ حبه

سفیده ی تخم مرغ ....................................... ۲ عدد

 

مواد لا زم برای تهیه ی سس:

كره .........................................................۲۵ گرم

پودر كاری.................................................یک دوم قاشق چایخوری

آرد معمولی............................................ ۵/۱ قاشق چایخوری

شیر..................................................... ۸۰ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شكر .....................................................یک دوم قاشق چایخوری

آب ........................................................ ۱-۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

برگ های اسفناج را بشوئید و چندین دقیقه در آ‌ب داغ قرار دهید تا كاملا  نرم شود. هر برگ اسفناج را داخل پیاله های كوچک فنجانی قرار دهید تا اطراف آ‌ن را بگیرد. حالا  گوشت فیله و سینه ی مرغ را چرخ كنید و با پنیر، پودر عصاره ی مرغ، نمک، فلفل، زیره،  خامه و سیر، خوب مخلوط كنید.

سپس سفیده های تخم مرغ را خوب با همزن بزنید تا كاملا  سفید و پوک شود، به طوری كه از ظرف نریزد. اكنون آ‌ن را با مواد آ‌ماده شده به آ‌رامی مخلوط سازید و داخل پیاله ای كه برگ اسفناج گذاشته اید، بریزید.

بعد برگ اسفناج را روی آ‌ن بیاورید و روی هر كدام را با فویل بپوشانید. آ‌نگاه در ظرف مناسبی آ‌ب بریزید و پیاله ها را در آ‌ن قرار دهید و در طبقه ی وسط فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس پیاله ها را در ظرف مناسبی برگردانید و با برگ اسفناج تازه، تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دلمه ی مرغ و اسفناج با سس کاری تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز