Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:37

9
اسفند
خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز

ورش گوجه سبز

 

 

مواد لازم برای ۶تا۸ نفر

گوشت مغز ران........................................۵۰۰ گرم

پیاز سرخكرده.........................................۳-۴ قاشق سوپخوری

روغن....................................................به مقدار لا زم

نمک، فلفل و زردچوبه..............................به مقدار لا زم

نعناع و جعفری......................................۵۰۰ گرم

گوجه سبز ..........................................۴۰۰-۵۰۰ گرم

شكر (در صورت تمایل)...........................۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

گوشت تمیز شده را تكه تكه كنید و با پیاز سرخ نمائید. سپس زردچوبه را بیفزائید و با ۱ لیتر آ‌ب بپزید تا نیم پز شود. آ‌نگاه نعناع و جعفری را بشوئید و در آ‌بكش بریزید. بعد آ‌نها را خرد و سرخ نمائید و به گوشت اضافه كنید. اكنون گوجه سبزها را تمیز كنید، دم آ‌نها را بگیرید و در خورش بریزید و بگذارید آ‌هسته بجوشد و تمام مواد آ‌ن بپزد. در اواخر پخت، نمک را بیفزائید و وقتی خورش جا افتاد، آ‌ن را بكشید. معمولا  این خورش ترش مزه است; ولی اگر دوست داشتید، می توانید كمی شكر به آ‌ن اضافه كنید تا ملس شود. توجه داشته باشید كه مقدار نعناع از ۵۰-۸۰گرم بیشتر نباشد، چون خورش تلخ می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش گوجه سبز تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز