Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:35

6
اسفند
ترشی عروس

ترشی عروس

طرز تهیه ترشی عروس

ترشی عروس

 

 

مواد لازم :

 

گوجه فرنگی ...................۴ كیلوگرم

بادمجان .........................۱۰۰ گرم

لوبیا سبز ........................۲۰۰ گرم

كرفس ...........................۱۰۰ گرم

گل كلم  .........................۲۰۰ گرم

هویج............................۲۰۰ گرم

سیب ترشی ..................۲۰۰ گرم

به  ..................................۱ عدد

فلفل سبز تند................۱۰۰ گرم

سیر ..........................۱۰۰ گرم

پیاز  ...........................۱۰۰ گرم

سیب درختی..................۲ عدد

خیار ریزقلمی.................۵ عدد

سبزی معطر.................۱ كیلوگرم پاک شده

 (ترخون، نعناع، مرزه و ریحان)

پودر كلپر ....................۱ قاشق غذاخوری

سركه ی انگور ............۱ لیتر

سیاه دانه..................۳ قاشق غذاخوری

نمک.........................۵/۱ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

 

ابتدا گوجه را له كنید و با كمی نمک بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت بماند. بعد آن را چنگ بزنید و داخل آبكش بریزید و صاف كنید. مواد صاف شده را با شعله ی كم به مدت ۴۰ دقیقه بجوشانید. بعد بادمجان را خرد كنید و با پوست كمی آب پز كنید تا تلخی آن گرفته شود. لوبیا سبز و كرفس را با هم به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز كرده و اجازه دهید تا خنک شود. بقیه ی مواد را نیز به شكل  دلخواه خرد كنید و روی پارچه، آب آن را بگیرید. بعد سبزی تمیز و خرد شده را با سیاهدانه و گلپر و نمک داخل آب گوجه ی از قبل جوشیده بریزید و بعد از ۵ دقیقه خاموش كنید و بقیه ی مواد خرد كرده را در آن بریزید. سركه را جداگانه به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و روی بقیه ی مواد بریزید و هم بزنید و اگر نمک آن كم بود، اضافه كنید. این ترشی، ۱۵ روز بعد آماده است و در دمای ۱۵ تا ۱۷ درجه باید نگهداری شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی عروس تعداد بازديد: 4613 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز