Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:07

6
اسفند
اشکنه عدس

اشکنه عدس

طرز تهیه اشکنه عدس

اشکنه عدس

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

 

عدس .....................................................۳ پیمانه

آب ........................................................۶ تا ۷ پیمانه

ادویه (نمک، فلفل و زردچوبه، دارچین)...........مقداری

روغن ....................................................یک دوم پیمانه

پیاز طلا ئی شده....................................۳ قاشق غذاخوری

سیر طلا ئی شده..................................۲ قاشق غذاخوری

آرد......................................................۳ قاشق غذاخوری سرپر

زعفران...............................................به مقدار لا زم

تخم مرغ.............................................۲ عدد

 

روش تهیه :

 

عدس را خوب بشوئید و با كمی آب و نمک آبپز كنید. پس از سرد شدن، عدس را چرخ یا میكس كنید. سپس در قابلمه ابتدا روغن و پیاز و سیر طلا ئی شده و زردچوبه و فلفل بریزید.

بعد عدس چرخ شده و آرد را اضافه كنید و كمی تفت دهید. حالا  كم كم ۶ تا ۷ پیمانه آب به مخلوط بیفزائید و مقداری زعفران و دارچین اضافه كنید و بگذارید تا با حرارت ملا یم كاملا  پخته و غلیظ شود; در پایان تخم مرغ ها را هم زده و اضافه كنید و در حین جوشیدن چند مرحله آن را هم بزنید تا كاملا  تخم مرغ داخل اشكنه پخته شود سپس در ظرف مورد نظر آن را سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اشکنه عدس تعداد بازديد: 1571 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز