Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:24

6
اسفند
آش بادمجان

آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان

 

 

مواد لازم برای 8 نفر :

 

بلغور.....................................۶۰۰ گرم

لوبیای قرمز ...........................۱۵۰ گرم

لوبیای چیتی .........................۱۵۰ گرم

لوبیای سفید .........................۱۵۰ گرم

نخود ....................................۱۰۰ گرم

بادمجان....................................۲ كیلوگرم

گوشت قلوه گاه گوسفندی ......۵۰۰ گرم

كشک  .................................۵/۱ تا ۱ كیلو

نمک و فلفل..........................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

حبوبات و بلغور را از یک شب قبل داخل آب بخیسانید و بعد آب آن را خالی كنید. آنگاه در ظرف مورد نظر بریزید و با آب تازه بگذارید بپزد. سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد كنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید و به حبوبات اضافه كنید.

بعد در ظرفی جداگانه، گوشت را با مقداری آب و نمک بپزید. آنگاه گوشت را ریش ریش كنید و به مواد بیفزائید و بگذارید همه ی مواد كاملا  با هم بپزد. سپس نمک، فلفل و كشک را به آن اضافه كنید با حرارت كم بگذارید كاملا  جا بیفتد.

برای تزئین آش، می توان از پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ استفاده كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، آش بادمجان، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز