Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:43

6
اسفند
سوپ گل کلم

سوپ گل کلم

طرز تهیه سوپ گل کلم

سوپ گل کلم

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

گل كلم.........................۵۰۰ گرم

آب مرغ.............................۵ پیمانه(۱۲۰۰ میلی لیتر)

برنج خام  .......................یک دوم پیمانه(۷۵گرم)

كرفس خرد شده  ...........یک چهارم پیمانه(۲ ق س)

شیر..............................یک دوم فنجان (۶۰ میلی لیتر)

آرد................................۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل...................به مقدار لا زم

جعفری خرد شده ...........۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه :

 

گلم كلم را به گل های كوچک تقسیم كنید. آب مرغ و برنج و كرفس را در قابلمه بریزید و بگذارید ده دقیقه بپزد تا برنج مغز پخت شود ولی شكفته نشود. بعد گل كلم را اضافه كنید. شیر و آرد را در یک ظرف با هم مخلوط كنید تا صاف شود; سپس آن را به سوپ بیفزائید. نمک و فلفل غذا را اندازه كنید و در سوپ خوری بریزید و با جعفری خرد شده آن را تزئین كنید.

یادآوری! گل كلم را نباید زیاد پخت و له كرد.

در صورت استفاده از  عصاره مرغ، ۲عدد قرص را با ۵ پیمانه آب مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ گل کلم تعداد بازديد: 455 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز