Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:32

5
اسفند
چیپس و پنیر

چیپس و پنیر

طرز تهیه چیپس و پنیر

چیپس و پنیر

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

سیب زمینی ......................................................۱ كیلوگرم

روغن مخصوص سرخ كردنی یا روغن زیتون..................به مقدار لا زم

سوسیس حلقه حلقه كرده یا ژامبون خرد كرده ........ ۲۵۰ گرم

پیازچهی خرد كرده .............................................. حدود ۴ ساقه

پنیر پیتزای رنده شده............................................ ۲۰۰ گرم

نمک، فلفل و جوز هندی....................................... از هر كدام  یک دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشوئید و به صورت خلا ل های قطور (به قطر حدود ۵/۱ سانتیمتر) برش بزنید و در كاسه ی حاوی آب و یخ بریزید. پس از حدود ۱۰ دقیقه، محتویات كاسه را در آبكش بریزید و بگذارید آبش كاملا  برود.

حالا  سیب زمینی ها را در چند مرحله داخل روغن داغ تفت دهید، در حدی كه فقط مغز پخت شود. سیب زمینی های آماده شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن جدا شود.

بعد آنها را در ظرف نسوز (پیركس) بزرگ یا هر ظرف نسوز دیگری بریزید و سوسیس یا ژامبون را در روغن كمی تفت دهید و روی سیب زمینی ها بریزید. حالا پیازچه،  پنیر و بعد نمک، فلفل و جوزهندی را بیفزائید و ظرف را در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و طلا ئی شود، در طبقه‌ی بالای فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد بگذارید. بعد ظرف را از فر خارج و چیپس و پنیر داغ را با سس كچاپ میل نمائید.

یادآوری ۱: پنیر پیتزا، همان پنیر موتزارلا  می باشد.

یادآوری ۲: در صورت تمایل، می توانید میزان پنیر را بیش تر یا كم تر كنید.

یادآوری ۳: در صورت تمایل، می توانید نصف فلفل دلمه ای خرد كرده را به مواد فوق بیفزائید.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چیپس و پنیر تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز