Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:07

5
اسفند
کلم پلو

کلم پلو

طرز تهیه کلم پلو

کلم پلو

 

 

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر

كلم قمری متوسط خرد شده ........................۳ عدد

روغن........................................................به میزان لا زم

گوشت مغز ران...........................................۳۵۰ گرم

پیاز داغ.....................................................۱ عدد درشت

نمک، فلفل و ادویه ...................................به میزان لا زم

دارچین...................................................۱ قاشق چایخوری

پودر زیره................................................۱ قاشق چایخوری

رب گوجه  فرنگی....................................۳ قاشق پرسوپخوری

آبلیمو..................................................۳ قاشق سوپخوری

برنج ...................................................۴ پیمانه

 

روش تهیه :

 

ابتدا كلم را بشوئید و پوست بگیرید و آ‌‌ن را به اندازه ی بند انگشت خرد كنید. بعد با كمی روغن آ‌‌ن را سرخ  كنید. در حین سرخ كردن در„ ظرف را بگذارید تا با بخار هم پخته شود.

سپس گوشت را نیز به اندازه ی كلم ها خرد كنید و با پیازداغ تفت دهید و با كمی آ‌‌ب بپزید.

آ‌‌نگاه كلم تفت داده، ادویه، نمک، فلفل، دارچین و زیره را اضافه كنید و بگذارید مواد بپزد. در آ‌‌خر رب گوجه فرنگی و آ‌‌بلیمو را بیفزائید و حرارت را خاموش كنید(مواد یاد شده نباید آ‌‌ب داشته باشد).

حالا  برنج را آ‌بكش كنید و از مواد فوق لا به لا ی برنج بریزید. در آ‌‌خر روی برنج را روغن مایع بدهید و دم كنی بیندازید تا دم بكشد. بعد از آ‌‌ماده شدن، در ظرف دلخواه بكشید و میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کلم پلو تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز