Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 12:33

5
اسفند
کتلت دسته دار با سس قارچ

کتلت دسته دار با سس قارچ

طرز تهیه کتلت دسته دار با سس قارچ

کتلت دسته دار با سس قارچ

 

 

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :

 

آرد سوخاری .......................................................................سه چهارم پیمانه

پودر سیر...........................................................................۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز  .............................................................۱ قاشق چایخوری

گوشت راسته كه قسمتی از دنده به آن متصل باشد ...............۴ عدد

پیاز متوسط ......................................................................۱ عدد

نمک...............................................................................مقداری

روغن.............................................................................به مقدار لا زم

آرد معمولی....................................................................یک چهارم پیمانه

لیموترش، گوجه فرنگی ریز و سس قرمز برای تزئین................به مقدار لازم

 

مواد مورد نیاز سس قارچ:

كره  ..........................................................................۵۰ گرم

پیاز ............................................................................۱ عدد

سیر  ....................................................................... ۱ حبه

قارچ   ..................................................................  ۲۰۰ گرم

آبلیمو و نمک   ......................................................  به مقدار لا زم

آرد   ....................................................................  یک قاشق سوپخوری

آب گوشت یا آب سبزیجات....................................... ۱ پیمانه

خامه  ................................................................یک سوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

آ‌رد سوخاری یا مغز نان سفید را با پودر سیر و فلفل قرمز و سیاه مخلوط كنید. گوشت ها را یک شب قبل در ظرف دربسته، با پیاز و نمک در روغن مخلوط و در یخچال نگهداری كنید. سپس گوشت ها را در آ‌رد بغلتانید و خوب تكان دهید تا آ‌رد اضافی آ‌ن بریزد. برش گوشت ها را كمی با استیک كوب بكوبید و سپس در آ‌رد سوخاری بغلتانید، در روغن سرخ كنید و با لیمو ترش، گوجه فرنگی ریز و سس قرمز تزئین نمائید و دسته ها را نیز با فویل بپیچید.

روش تهیه سس قارچ:

كره را در ظرف مناسبی آ‌ب كرده، پیاز رندیده را اندكی سرخ كنید و سیر را بیفزائید. قارچ رابه همراه  آ‌بلیمو و نمک اضافه كنید تا نرم و سفید شوند. آ‌رد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آ‌ن گرفته شود. حالا  آ‌ن را از روی حرارت بردارید و آ‌بگوشت یا آ‌ب سبزیجات را اضافه كنید. دوباره به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود و در پایان، خامه را بیفزائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کتلت دسته دار با سس قارچ تعداد بازديد: 902 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز