فیله ی کباب با سس آوا کادو
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن مایع ....................................۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز....................................۱ عدد
سیر رندیده .................................۲ حبه
پیاز قرمز رندیده............................۱ عدد
گشنیز خرد كرده.........................۲ قاشق سوپخوری
پودر زیره..................................یک دوم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رندیده ................۱ قاشق چایخوری
ماست ترش ...........................۲ قاشق سوپخوری
گوشت فیله...........................۵۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه ی سس:
آواكادوی پوست گرفته و له كرده ................۱ عدد
روغن زیتون ..........................................۲ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز ریز خرد كرده.............................۱ عدد
گشنیز خرد كرده ...................................۱ قاشق سوپخوری
پوست لیموی رندیده..............................۱ عدد
آبلیمو، نمک و فلفل...............................به میزان لا زم
روش تهیه :
روغن، فلفل، سیر رندیده، پیاز، گشنیز، پودر زیره، پوست پرتقال رندیده و ماست ترش را درون كاسه ای مخلوط كنید. گوشت ها را به ابعاد ۴ سانتیمتر ببرید و در كاسه ی محتوی مواد آماده بریزید و خوب هم بزنید. سپس در ظرف را ببندید یا با نایلكس بپوشانید و به مدت چهار ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه دار شود. آنگاه از یخچال درآورید و روی كباب پز یا آتش یا باربكیو كباب كنید. حالا در دیس بكشید و سس را در كنار آن قرار دهید.
روش تهیه ی سس آواكادو:
همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و در كنار ظرف كباب قرار دهید.