Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:52

5
اسفند
رولت مرغ و اسفناج

رولت مرغ و اسفناج

طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج

رولت مرغ و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

مرغ ......................................یک عدد

زعفران.................................۱ قاشق چایخوری

آبلیمو...................................یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل..........................به مقدار لا زم

كره.....................................به میزان لا زم

اسفناج ...............................نیم كیلوگرم

رب گوجه فرنگی....................۳ قاشق سوپخوری

آب مرغ..............................یک پیمانه

 

روش تهیه :

 

سینه ی مرغ را به صورت درسته بیرون آورید و با بیفتک كوب بكوبید. زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط كنید. سپس روی آن كره بمالید تا مرغ مزه دار شود. بقیه ی قسمت های مرغ را چرخ كنید و با آبلیمو و زعفران مزه دار نمائید. اسفناج را پس از شستن، خرد كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا بپزد و آب آن جمع شود. سپس آن را تفت  دهید.

حالا  اسفناج را روی سینه ی مرغ پهن كنید. سپس گوشت چرخ شده مرغ را پس از مزه دار كردن، روی اسفناج قرار دهید. اكنون سینه ی مرغ را لوله كنید و ته آن را بدوزید.

رولت آماده شده را در فویل بپیچید و در سینی فری كه با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم كرده اید، به مدت ۱ ساعت در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا كاملا  بپزد (البته بستگی به كوچک و بزرگی سینه دارد). بعد از پخت، نخ آن را بكشید و در دیس قرار دهید و برش بزنید. رب گوجه فرنگی را با كره كمی تفت دهید. نمک، فلفل و كمی آب مرغ به آن بیفزائید و بگذارید چند جوش بزند و به صورت سس درآید. حالا  در كف دیس، دور برش ها بریزید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رولت مرغ و اسفناج تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز