Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:03

4
اسفند
خورش زیرو

خورش زیرو

طرز تهیه خورش زیرو

خورش زیرو

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

كره..............................................۵۰ گرم

پیاز متوسط....................................۱ عدد

گوشت قورمه شده .......................۳۰۰ گرم

زردچوبه..........................................۱ قاشق چایخوری

پودر زیره ی سبز .............................۱ قاشق چایخوری

نمک ............................................به میزان لا زم

شیر..............................................۱ لیتر

سیب زمینی پخته ی متوسط ...........۲ عدد

روغن برای سرخ كردن ....................۳ قاشق سوپخوری

تخم مرغ.......................................۴ عدد

 

روش تهیه :

 

كره را در قابلمه گرم كنید. پیاز را نگینی خرد كنید و كمی در كره تفت دهید تا رنگ آ‌ن طلا ئی شود. گوشت رابیفزائید. زردچوبه، پودر زیره و نمک را اضافه كنید و كمی هم بزنید. سپس شیر را به آ‌ن بیفزائید. حرارت زیر اجاق را زیاد كنید تا شیر به جوش آ‌ید (مراقب باشید سرریز نكند).سیب زمینی را  با حرارت ملا یم در روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید. بعد تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كنید. مواد را به هم نزنید تا تخم مرغ ها درون خورش سفت شود. بعد از سفت شدن تخم مرغ ها، خورش آ‌ماده است. آ‌ن را با پلو نوش جان كنید.

 

روش قورمه كردن گوشت:

گوشت را به صورت قیمه خرد كنید و با ۵/۱ لیوان آ‌ب بگذارید بپزد تا زمانی كه گوشت پخته و آ‌بش تبخیر گردد. ۱ قاشق سوپخوری روغن به گوشت بیفزائید و كمی آ‌ن را تفت دهید تا گوشت برشته گردد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش زیرو تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز