Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:20

4
اسفند
بزقورمه

بزقورمه

طرز تهیه بزقورمه

بزقورمه

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

گوشت گوسفندی.........................نیم كیلوگرم 

روغن برای سرخ كردن..................به میزان لازم

پیاز خرد شده.............................نیم كیلوگرم

سیر رندیده (رنده شده) ..............۵ حبه

ادویه........................................۱ قاشق مرباخوری سر صاف

سیب زمینی متوسط..................۲ عدد

كشک غلیظ ...........................۱ شیشه كوچک (۲۵۰ گرم)

نعناع خشک..........................۲ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده ..................۱ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

 

گوشت را به تكه های كوچک خرد و در روغن خوب سرخ كنید. پیاز خرد شده را نیز جداگانه سرخ كنید و داخل گوشت بریزید و سیر خام را به آن بیفزائید. سپس ادویه و سیب زمینی را بریزید و بگذارید با آب بپزد. وقتی پخته شد، یک پیمانه آب گوشت را جدا و با كشک مخلوط كنید.

گوشت و مواد آن را بكوبید و كشک و آب گوشت را به آن اضافه كنید و پس از چند لحظه كه جوشید، آن را با نعناع خشک و زعفران حل شده تزئین و میل نمائید (اگر كشک نمكدار است، نمک را كم بریزید). این غذا را می توانید با پلو نیز میل كنید; با این تفاوت كه كوبیده نشود و به صورت خورش مصرف شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بزقورمه تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز