Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:17

29
اردیبهشت
لونگی ماهی

لونگی ماهی

روش تهیه لونگی ماهی

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم

ماهی سفید                          1 عدد

نمك                                     به میزان لازم

آبلیمو                                  1 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

كره                                    25 گرم

پیاز رنده كرده                      1 عدد

سیر له كرده                      1 حبه

سبزی خرد كرده                 100 گرم (برگ سیر، چوچاق، خالواش)

گردوی آسیاب كرده            75 گرم

رب ازگیل                          2 قاشق سوپخوری

دانه انار برای تزئین            به میزان لازم

 روش تهیه لونگی ماهی

ماهی را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. آن‌گاه مخلوط نمك و آبلیمو را داخل شكم ماهی و اطرافش بمالید. حالا شكم ماهی را با مواد میانی پر كنید و شكاف آن را با خلال دندان محكم كنید. سپس ماهی را در سینی چربكرده فر بگذارید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

در اواسط پخت قدری رب‌ازگیل روی ماهی بمالید. اكنون لونگی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با انار بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سبزی و گردو را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس گردو و رب ازگیل را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری1: می‌توانید به جای ماهی سفید، از ماهی دلخواهتان استفاده نمائید.

یادآوری2: اگر رب ازگیل در دسترستان نبود، می‌توانید از رب آلوچه یا رب انار نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، لونگی، لونگی ماهی، آموزش لونگی، روش تهیه لونگی، مواد لونگی ماهی تعداد بازديد: 3063 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز