Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:00

4
اسفند
خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفند...............۵۰۰ گرم

اسفناج...................................................۲ كیلوگرم

آلو  ......................................................۲۰۰ گرم

پیاز داغ.................................................۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه............................به میزان لا زم

روغن..................................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت را به قطعات دلخواه خرد كنید، پیاز را بعد از خرد كردن در روغن سرخ كنید تا طلا یی شود گوشت را به آ‌ن بیفزائید و روی حرارت ملا یم بگذارید تا آ‌ب آ‌ن كشیده شود و كمی تفت داده شود، سپس زردچوبه و فلفل را بیفزائید همچنین مقداری آ‌ب اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت تقریبا پخته شود سپس آ‌لو را كه از ۳تا ۴ ساعت قبل خیس كرده اید همراه با نمک به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا آ‌لو هم پخته شود.

اسفناج را پاک كنید و بشوئید و خرد نمائید. بعد از آ‌ن در ماهیتابه كمی روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه آ‌ن را تفت دهید و به خورش اضافه كنید. حرارت اجاق باید ملا یم باشد تا خورش جا بیفتد زمانی كه خورشت جا افتاد آ‌ن را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، خورش آلو اسفناج، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 470 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز