Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:11

4
اسفند
دلمه به

دلمه به

طرز تهیه دلمه به

دلمه به

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

گوشت قیمه ای خرد شده.............................۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده...............................................۴ قاشق سوپ خوری

برنج..............................................................یک پیمانه

لپه ی پخته....................................................یک پیمانه

گردوی خرد شده............................................۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی............................................۲ قاشق غذاخوری

به متوسط....................................................۶ عدد

آبلیمو .........................................................۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل.................................................به مقدار لا زم

زعفران.........................................................به اندازه ی كافی

دارچین  ....................................................یک قاشق غذاخوری

پودر گل سرخ ............................................یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

گوشت را به صورت قیمه ای خرد كنید و با پیاز سرخ شده كمی تفت دهید و بگذارید با آب بپزد. برنج را آبكش كنید گوشت قیمه ای پخته، برنج و لپه ی پخته و گردوی خرد شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی را مخلوط كنید. سر به ها را جدا سازید و وسط آنها را با دقت خالی كنید و داخل  به ها را از مواد پر كنید و در آن را بگذارید. به ها را در قابلمه بچینید و به اندازه ی ۲ تا ۳ فنجان آب و رب گوجه فرنگی باقی مانده و آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران، دارچین و پودر گل سرخ به آن بیفزائید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد. سپس دلمه ها را در ظرف مناسب چیده مطابق شكل تزئین كنید و سرو نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دلمه به تعداد بازديد: 515 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز