Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:22

3
اسفند
رولت ژامبون

رولت ژامبون

طرز تهیه رولت ژامبون

رولت ژامبون

 

  

مواد لازم :

 

تخم مرغ .........................................۷ عدد

آرد...............................................  ۲۵ گرم (یک چهارم پیمانه)

شیر سرد ........................................نصف پیمانه

نمک و فلفل....................................به میزان لا زم

ژامبون ورقه شده..............................۸ ورق

سس مایونز.....................................۲ پیمانه

خیارشور رنده شده...........................۵ عدد

خیارشور، گوجه فرنگی، هویج و لبو.......مقداری جهت تزئین

 

روش تهیه :

 

قالب ۲۵ف۳۵ را چرب كنید. تخم مرغ، آرد، شیر، نمک و فلفل را مخلوط كنید و در قالب بریزید. سپس در فر گرم شده با دمای ۲۷۰ درجه ی سانتیگراد یا ۵۴۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از پخت، از فر درآورید و از قالب خارج كنید. اجازه دهید كمی خنک شود. می توانید سینی هم اندازه ای روی آن برگردانید تا نرم باقی بماند. سس مایونز رویش بمالید و ورقه های ژامبون را روی آن بچینید. خیارشور رنده شده را روی ورقه های ژامبون بپاشید و بعد رول كنید. روی رولت را سس مایونز بمالید و با خیارشور و گوجه فرنگی یا لبو و هویج، تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رولت ژامبون تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز