Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:55

3
اسفند
باتیکی مرغ

باتیکی مرغ

طرز تهیه باتیکی مرغ

باتیکی مرغ

 

 

 

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :

 

كره ی آب شده .............................................۱۵ گرم

قارچ ریز خرد شده........................................۱۱۵ گرم

پودر نان سفید .............................................۵۰ گرم

سینه ی چرخ شده ی مرغ............................۳۵۰ گرم

زرده ی تخم مرغ ............................................۲ عدد

سفیده ی تخم مرغ  .......................................۲ عدد

جوز هندی رنده شده......................................یک چهارم قاشق چای خوری

آرد الک شده ................................................۴ قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی...........................۸۰ میلی لیتر

نمک و فلفل سیاه .......................................مقداری

ترشی چغندر رنده شده..............................جهت تزئین

 

روش تهیه :

 

پس از حرارت دادن كره در تابه، قارچ را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. بعد از بخار شدن آب قارچ، بگذارید سرد شود. آنگاه پودر نان، مرغ، زرده ی تخم مرغ، جوز هندی، و نمک و فلفل را با قارچ مخلوط كنید و با دست ورز دهید تا كاملا  یكنواخت شود. سپس سفیده ی تخم مرغ را در ظرف آنقدر هم بزنید تا پف كند. بعد نیمی از سفیده را داخل تركیب اضافه كنید و به آرامی هم بزنید و نیم دیگر را نیز اضافه و مخلوط كنید.

بعد مواد آماده را به ۱۲ قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را با دست به طول ۵/۷ و ضخامت ۵/۲ سانتیمتر شكل بدهید و آنها را در آرد بغلتانید. حالا  روغن را در تابه بریزید تا داغ شود و هر دو طرف باتیكی ها را به مدت ۱۰ دقیقه سرخ كنید تا طلا ئی شود. اكنون به صورت گرم با ترشی چغندر و سبزیجات تازه تزئین كنید.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باتیکی مرغ تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز