Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:55

3
اسفند
ملا قرمه

ملا قرمه

طرز تهیه ملا قرمه

ملا قرمه

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

بادمجان قلمی................................................۱ كیلوگرم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین..........................به مقدار لا زم

روغن مایع سرخ كردنی ..................................به مقدار لا زم

جعفری، نعناع و گشنیز .................................نیم كیلوگرم

(نعناع كمتر باشد)

گوجه فرنگی...............................................نیم كیلوگرم

پیازداغ نگینی.............................................۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

سیر ........................................................۵ تا ۶ حبه

آبغوره  .....................................................به مقدار لا زم

تخم مرغ ..................................................۶ عدد

 

روش تهیه :

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و حبه ای خرد كنید. بعد نمک بپاشید، نیم ساعت استراحت دهید و در روغن تفت دهید. پس از آن، سبزی خرد شده را اضافه كنید و كمی تفت دهید. گوجه فرنگی پوست گرفته ی حبه ای خرد شده را نیز به مواد قبلی بیفزائید. آنگاه پیاز داغ و سیر حبه ای خرد شده را اضافه كنید و نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را هم بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

پس از آن، آبغوره را اضافه كنید. بعد در ظرف را بگذارید و حرارت را ملا یم كنید تا به روغن بیفتد. پس از آن، تخم مرغ ها را دانه دانه بشكنید و روی مواد قبلی بریزید. در ظرف را همچنان بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شود.

حالا  غذا آماده ی میل كردن است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ملا قرمه تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز