Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:50

3
اسفند
اردور بادمجان

اردور بادمجان

طرز تهیه اردور بادمجان

اردور بادمجان

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

خامه...................................۱۰۰ گرم

ماست چكیده......................۲۰۰ گرم

زرده ی تخم مرغ......................۱ عدد

شكر ....................................۱ قاشق غذاخوری

سیر.....................................۲ حبه

روغن زیتون............................۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو................................۲ قاشق غذاخوری

بادمجان ..............................۴ عدد

نان تست ...........................۴ برش گرد

 

روش تهیه :

 

خامه و ماست و زرده ی تخم مرغ را با شكر و سیر له شده مخلوط كنید و با مخلوط كن خوب بزنید. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید; بعد از پخچال بیرون آورید و روغن زیتون و آب لیمو را اضافه كنید.

سپس با قاشق بستنی به صورت اسكوپ های گرد درآورید و مجددا در یخچال بگذارید. حالا  بادمجان ها را با پوست به صورت مكعب های كوچک درآورید كمی روغن بمالید در فر قرار دهید تا كمی برشته شوند; یا اینكه در تابه ای داغ، كمی روغن زیتون بریزید و بادمجان ها را كمی تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

اسكوپ ها را از یخچال درآورید و در بادمجان سرخ كرده بغلطانید; سپس با نان تست میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اردور بادمجان تعداد بازديد: 512 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز