Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:39

3
اسفند
لازانیای تره فرنگی و پیازچه

لازانیای تره فرنگی و پیازچه

طرز تهیه لازانیای تره فرنگی و پیازچه

 لازانیای تره فرنگی و پیازچه

 

 

مواد لازم :

 

لا زانیای تخم مرغی.............................۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز...............................یک دوم ۱ عدد

 كدو قلمی...........................................۲ عدد

 پیازچه درشت......................................۲ عدد

 گوجه فرنگی گیلا سی..........................۱۰۰ گرم

كره ....................................................۴۰ گرم

كالباس خرد شده...................................۵۰ گرم

جوز هندی و نمک..................................كمی

پنیر پیتزا.............................................۲۰۰ گرم

تره فرنگی  درشت .................................۱ عدد

 

روش تهیه :

 

لا زانیا را پس از آبكش كردن، روی پارچه ی تمیزی پهن كنید تا آب آن گرفته شود سبزیجات را بشوئید و نگینی خرد كنید. گوجه فرنگی ها را از وسط دونیم كنید. ۳۰ گرم از كره را با سبزیجات و كالباس خرد شده تفت دهید. بعد نمک و جوز هندی بزنید. ۴ تا قالب گود ۱۰ سانتیمتری یا یک قالب ۲۰ سانتیمتری را چرب كنید. ابتدا با ورقه های لا زانیا كف  و اطراف قالب را بپوشانید; آنگاه یک لا یه سبزیجات بعد پنیر، تا لا یه ی آخر كه لا زانیا قرار می گیرد. سپس داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لازانیای تره فرنگی و پیازچه تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز