Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:18

3
اسفند
کوکوی مرغ و ذرت

کوکوی مرغ و ذرت

طرز تهیه کوکوی مرغ و ذرت

کوکوی مرغ و ذرت

 

 

مواد لازم :

 

كنسرو ذرت یک ویک.............................۱ قوطی

مرغ پخته ی خرد شده .........................۱ پیمانه

تخم مرغ ...........................................۱ عدد

پیازچه ی خرد شده ...........................۲ ساقه

زردچوبه...........................................به مقدار لا زم

گشنیز یا جعفری خرد شده.................۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل .....................................به مقدار لا زم

آرد .................................................یک دوم فنجان

روغن برای سرخ كردن........................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

كنسرو ذرت را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. بعد همه ی مواد را بجز روغن با هم مخلوط كنید و به كنسرو ذرت اضافه كنید; سپس روغن را در تابه روی حرارت قرار دهید و با قاشق سوپ خوری از مخلوط آماده در روغن داغ بریزید و هر دو روی آن را سرخ كنید.

یادآوری ۱:

در صورت دلخواه می توانید مرغ پخته را حذف كنید.

یادآوری ۲:

این غذا خیلی سریع حاضر می شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی مرغ و ذرت تعداد بازديد: 2167 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز