Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:28

2
اسفند
آلو دوپیازه

آلو دوپیازه

طرز تهیه آلو دوپیازه

آلودو پیازه

 

 

مواد لازم :

 

سیب زمینی.........................................۱ كیلو

پیاز درشت............................................نیم كیلو

روغن مایع.............................................۱ لیوان

نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه ....................به میزان لا زم

آب زعفران (زعفران حل شده)..................۱ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

سیب زمینی پوست گرفته را با مقداری آب كه روی آن را بگیرد، روی حرارت بگذارید تا كاملا  پخته شود. سپس آن را در آبكش بریزید و بلا فاصله با گوشتكوب یا دستگاه له كنید. البته می توان سیب زمینی را به صورت نگینی خرد كرد.

پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلا ل برش بزنید و با روغن مایع در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا طلا یی رنگ شود. ۱ قاشق چای خوری زردچوبه و ۱ قاشق چای خوری ادویه و نمک و فلفل به آن اضافه كنید و مقداری تفت دهید. بعد سیب زمینی های له شده یا نگینی را اضافه كنید و مقداری تفت دهید.

حرارت را خیلی ملا یم كنید. در ظرف را حدودا ۱۵ دقیقه بگذارید تا مقداری خوراک نرم شود. آب زعفران اضافه كنید و آن را هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و مقداری پیاز سرخ شده روی آن بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آلودو پیازه، آلو دوپیازه تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز