Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:57

2
اسفند
ساندویج سوخاری قارچ و پنیر

ساندویج سوخاری قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویج سوخاری قارچ و پنیر

ساندویج سوخاری قارچ و پنیر

 

 

 

مواد لا زم برای  ۲ نفر

 

قارچ خرد شده ........................................  ۵۰ گرم

پیازچه خرد شده .....................................   ۱ قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده ...................................   ۱ قاشق سوپ خوری

كالباس رنده شده .................................   ۵۰ گرم

نمک و فلفل .........................................   به مقدار لا زم

پنیر پیتزای رنده شده  .............................  ۵۰ گرم

نان تست ...........................................   ۴ ورق

كره  ..................................................   ۲ - ۱ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

تمامی مواد به جز كره را با هم مخلوط نمایید. كره را روی ۲ عدد از نان ها بمالید و مواد آماده شده را دو قسمت كرده و روی نان ها قرار دهید و نان دیگر را روی آن ها بگذارید و به مدت ۳ دقیقه در ساندویچ ساز یا كباب پز قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ساندویج سوخاری قارچ و پنیر تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز