Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:12

2
اسفند
سالاد برنج و سبزیجات + فیلم

سالاد برنج و سبزیجات + فیلم

طرز تهیه سالاد برنج و سبزیجات

سالاد برنج و سبزیجات

 

 

مواد لا زم برای ۱۰-۸ نفر   

 

برنج پخته گرم  ................................................   ۸ فنجان

فلفل دلمه ای قرمز، ورقه های نازک   .................   ۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز، ورقه های نازک  ..................   ۱ عدد

پیازچه خرد شده  ..........................................   ۶ ساقه

كشمش   ..................................................   ۱ فنجان

نخود سبز پخته   ........................................   ۱ فنجان

زیتون خرد شده  ........................................   چ فنجان

جعفری خرد شده ......................................   ح فنجان

شوید ....................................................    ح فنجان

نمک و فلفل ..........................................    به مقدار لا زم

 

مواد لا زم برای تهیه سس

سس خردل ...................................    ۲ قاشق سوپ خوری

سركه  ...........................................   چ فنجان

شكر   ..........................................   ۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون   ..................................   چ فنجان

نمک و فلفل    ...............................   به مقدار لا زم

 

روش تهیه:

تمام مواد سس را در یک كاسه ریخته، با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.برنج پخته گرم را با ۵/۱ فنجان سس مخلوط كرده، بگذارید سرد شود. بقیه مواد سالا د را به برنج اضافه كنید و در صورت لزوم نمک، فلفل و باقیمانده سس سالا د را نیز افزوده و بلا فاصله سرو كنید. همچنین می توان روی ظرف سالا د را پوشاند و به مدت ۴-۱ ساعت در یخچال قرار داد. كمی قبل از مصرف آن را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد برنج و سبزیجات تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز