Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 11:54

29
بهمن
کوکوی پیازچه

کوکوی پیازچه

طرز تهیه کوکوی پیازچه

کوکوی پیازچه

 

 

 

 مواد لازم

 

پیازچه ................................... ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ................................... ۵ عدد

آرد .......................................... ۳ قاشق سوپ خوری

بیكینگ پودر  ........................... یک قاشق چای خوری

زعفران حل شده در آب ............  چند قطره

پوره سیر .............................  یک قاشق چای خوری

نمک، فلفل .......................... به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

پیازچه را تمیز كرده، بشویید و ریز خرد نمایید. تخم مرغ ها را زده، آرد و بیكینگ پودر و نمک و پوره سیر و فلفل و زعفران را به آن اضافه كنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط نموده در ظرف چرب شده بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار  دهید و بعد از پختن و سرد شدن تزیین و سرو نمایید.

نكته:  در صورت عدم دسترسی به فر می توانید این كوكو را روی حرارت اجاق گاز و در تابه مناسب سرخ كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی پیازچه تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز