Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:52

29
بهمن
خورش باقلا گیلانی

خورش باقلا گیلانی

طرز تهیه خورش باقلا گیلانی

خورش باقلا گیلانی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

لوبیای رشتی خشک (پاچه باقلا ) ........... ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده ..................................... ۶-۵ حبه

شوید خشک ....................................... ۲ قاشق سوپ خوری سرپر

روغن یا كره  ........................................ كمی برای تفت دادن لوبیا

نمک و زردچوبه و زعفران ......................... به مقدار لا زم

تخم مرغ ............................................  ۴ عدد

آب ...................................................  به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

لوبیا را ۲ روز در آب سرد خیس كنید و در این مدت چندین بار آب آن را عوض نمایید. بعد پوست قهوه ای آن را بگیرید، در این موقع رنگ لوبیا زرد كمرنگ است. پس از شستن، آن را در آبكش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس در قابلمه ای مناسب روغن، سیر و لوبیا را یكی دو دقیقه تفت دهید. زردچوبه، زعفران و شوید را هم اضافه نمایید و بعد از یكی دو دقیقه دیگر، روی آن آب بریزید تا جایی كه آب روی لوبیاها را بپوشاند، پس از جوش آمدن شعله را كم كنید و بگذارید بپزد. در این مدت یكی دو بار لوبیا را هم بزنید. توجه داشته باشید اگر لوبیای مصرفی،  كشاورزی باشد زودتر می پزد (در حدود نیم ساعت). قبل از له شدن نمک را اضافه نموده و تخم مرغ  ها را یكی یكی داخل خورش بشكنید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزد.

نكته ۱: دو نوع باقلا  رشتی در بازار موجود است به نام كشاورزی و محلی كه ما به شما توصیه می كنیم نوع كشاورزی آن را تهیه كنید كه هم زودتر می پزد و هم خوشمزه تر است. در بعضی مراكز میوه و تره بار پاک كرده آن هم موجود است كه باید ۲ برابر مقدار ذكر شده تهیه كنید.

نكته ۲: با لوبیای چیتی پوست كنده و باقلا ی سبز هم می شود این خورش را تهیه كرد ولی كمی شیرین مزه می شود.

نكته ۳: در پخت حبوبات باید توجه كنید كه اگر قبل از پخت نمک را اضافه كنید، دیرپز و اگر خیلی دیر نمک بزنید له می شود. پس دقت كنید قبل از اینكه كاملا  بپزد در اواخر طبخ نمک را اضافه نمایید.

نكته ۴: اگر به جای شوید خشک، شوید تازه استفاده می كنید، مقدار آن را چهار قاشق سوپ خوری در نظر بگیرید.

نكته ۵: این خورش باید در آخر حدود یک لیوان آب داشته باشد (جا بیفتد).

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش باقلا گیلانی تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز