Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:54

29
بهمن
ذرت بخارپز با قارچ (ذرت مکزیکی )

ذرت بخارپز با قارچ (ذرت مکزیکی )

طرز تهیه ذرت بخارپز با قارچ

ذرت بخارپز با قارچ (ذرت مکزیکی )

 

 

مواد لازم : 

 

ذرت پخته شده ................................۵۰۰ گرم

كره ی پاستوریزه..............................۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز ..................................۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو .......................................۲ قاشق غذاخوری

قارچ...........................................۱۵۰ گرم

پودر آویشن..................................۲ قاشق چای خوری

نمک و فلفل................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

ذرت پخته شده یا كنسرو ذرت را با دو قاشق غذاخوری كره مخلوط كنید سپس روی حرارت قرار دهید. نمک و فلفل و پودر آویشن را اضافه كنید و هم بزنید تا ذرت ها مزه دار شوند. قارچ ها را بشویید، ریز خرد كنید و با یک قاشق كره و آب لیمو تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. قارچ را با ذرت مخلوط كنید و سپس از روی حرارت بردارید و سس مایونز را اضافه كنید و  به صورت گرم سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ذرت بخارپز با قارچ تعداد بازديد: 1033 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز