Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:49

29
بهمن
سوپ جوانه ی گندم

سوپ جوانه ی گندم

طرز تهیه سوپ جوانه ی گندم

سوپ جوانه ی گندم

 

 

مواد لازم : 

 

آرد ذرت ...............................................۲ قاشق سوپ خوری

استاک مرغ (آب مرغ) ............................۴ پیمانه

اسفناج ...............................................۶ برگ

سینه ی مرغ خرد شده .........................یک دوم پیمانه

جوانه ی گندم......................................یک پیمانه

سركه................................................دو قاشق سوپ خوری

هات سس یا سس فلفل تند ................دو قاشق سوپ خوری

سس سویا.........................................۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع..........................................۱ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا سینه ی مرغ را با سس سویا مزه دار كنید. سپس با روغن مایع كمی تفت داده و با مخلوط آرد ذرت و استاک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. اسفناج را خرد نموده داخل سوپ بریزید و در آخر جوانه ی گندم را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه بگذارید بجوشد. سركه را با هات سس  مخلوط كرده و به سوپ بیفزایید آن گاه بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ جوانه ی گندم تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز