Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:19

29
بهمن
باقلای پخته

باقلای پخته

طرز تهیه باقلای پخته

باقلای پخته

 

 

مواد لازم : 

 

باقلا..............................۱ كیلوگرم

نمک.............................۲ قاشق غذاخوری

آب .............................۶ تا ۸ پیمانه

سركه.........................یک دوم پیمانه

گلپر ..........................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه باقلا  را شسته و با پوست در آب جوش بریزید. سپس حرارت را ملا یم كنید و در ظرف را بگذارید تا آرام آرام جوشیده و پخته شود. زمان پخت آن به نوع باقلا  بستگی دارد. جهت اطمینان از پخت كامل آن، یک عدد از باقلا  را زیر دندان تست كنید، اگر كاملا  نرم شده بود، به معنای پخته شدن آن است. آنگاه آن را به همراه سركه و گلپر سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باقلای پخته تعداد بازديد: 573 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز