Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:09

29
بهمن
خورش کنگر

خورش کنگر

طرز تهیه خورش کنگر

خورش کنگر

 

 

مواد لازم : 

 

كنگر..................................................یک و نیم كیلوگرم

نعنا و جعفری خرد شده.........................نیم كیلوگرم

گوشت.............................................۱ كیلوگرم

پیاز خرد شده ...................................۱ عدد

آب لیمو...........................................۴ قاشق غذاخوری

زعفران آب شده .............................۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل...................................به میزان لا زم

روغن مایع ....................................۶ قاشق غذاخوری

آب  .............................................۲ لیتر

 

روش تهیه : 

 

ابتدا تیغ كنگرها را بگیرید و آن ها را خوب پاک كنید و بشویید و به قطعات چهار سانتی متری برش دهید. پیاز را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس گوشت را خرد نمایید و با پیازها تفت دهید و با دو لیتر آب بگذارید تا كاملا  بپزد. كنگرها را با دو قاشق روغن تفت دهید سپس نعنا و جعفری را هم با سه قاشق روغن تفت دهید. وقتی گوشت نیم پز شد كنگر و نعنا و جعفری را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر بپزد. در پایان نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران را به غذا بیفزایید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند و خورش جا بیفتد آن گاه همراه با برنج سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش کنگر تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز