Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:20

28
بهمن
سوسه کباب

سوسه کباب

طرز تهیه سوسه کباب

سوسه کباب

 

 

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر : 

 

مرغ .......................................۱ عدد (۵/۱ كیلوگرم)

سبزی معطر............................۴۰۰ گرم

مغز گردو.................................۱۰۰ گرم

زرشک......................................۲ قاشق سوپ خوری

آلو...........................................۱۵ عدد

آب نارنج .................................یک دوم پیمانه

آب.........................................یک دوم پیمانه

پیاز رنده شده.........................۱ عدد

رب انار..................................۳ قاشق سوپ خوری

كره  ...................................۵۰ گرم

زعفران دم كرده......................۱ قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و ادویه.................به میزان لا زم

 

روش تهیه : 

 

مرغ را با زعفران،نمک، فلفل و ادویه مزه دار كرده و كنار بگذارید. پیاز رنده شده را درون كره تفت داده و سبزی خرد شده را به آن بیفزایید و تفت دهید.

مغز گردوی پودر شده را به همراه زرشک به مواد اضافه كرده و رب انار را بیفزایید; سپس نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و داخل شكم مرغ را با مواد پر كرده و با سوزن و نخ آشپزخانه آن را بدوزید. مرغ را با كمی روغن سرخ كنید بهتر است اول پهلوهای مرغ، بعد پشت و آخر كار سینه در روغن سرخ شود زمانی كه مرغ سرخ شد، نصف پیمانه آب و نصف پیمانه آب نارنج و آلو را به آن اضافه كرده و در قابلمه را بگذارید; سپس حرارت زیر مرغ را ملا یم كنید تا مرغ بپزد.

بعد از پخت، آن را درون ظرف مناسب گذاشته و با آلو تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوسه کباب تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز